Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó
Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó

Társasház korszerűsítése

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak

Mûanyag nyílászárók

Ablakok

Cégünk 2000. novemberétõl gyártja a REHAU termékcsalád új, háromkamrás Basic Design, a négykamrás Thermo Design és az ötkamrás Brillant Design profilrendszerébõl készülõ nyílászárókat. Ezek az újonnan kifejlesztett rendszerek lehetõvé teszik a megrendelõk részére, hogy háromféle árkategória közül választhassanak.

Ajtók

Ajtók

Készítünk kültéri (paneles és osztott bejárati) ajtókat, kiváló minõségû beltéri ajtókat fa illetve acél tokkal, kis helyigényû és nagyobb felületek lezárása alkalmas toló ajtókat, valamint nagyon praktikus harmónika ajtókat, melyekkel a lakások, irodák belsõ hasznos tere megnövelhetõ.

Télikertek

A télikertek az egyre népszerûbbé váló természet közeliséget hivatottak megvalósítani az egyes épületek tömeg ill. téralakításával, tervszerû megvalósításával.
További jelentõssége abban áll, hogy tavasszal, õsszel és télen "napcsapdaként" mûködve a fûtéskor keletkezõ energiafelhasználás jelentõs mértékben csökkenthetõ. A nyári napsugárzás ellen árnyékolóval, a felmelegedés ellen a megfelelõ szellõztetéssel védekezni kell.
Meglévõ épületek teraszainak, erkélyeinek beépítésével az alapanyag és a szakértõ összeépítésnek köszönhetõen egy újabb, egész évben lakható tér növeli a lakás alapterületét.

"PROFIL 2000" Műanyag Nyílászáró Gyártó és Értékesítő Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Tüzér utca 77. | Telefon: 06 (88) 578 790 | E-mail: mail@profil2000.hu