Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó
Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó

Társasház korszerűsítése

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak

Profil 2000 - mûanyag nyílászáró gyártás

Profil 2000 - mûanyag nyílászáró gyártás

A GYÁRTÓ

A PROFIL 2000 Kft. 1994-ben alakult, mûanyag nyílászárók gyártására Veszprémben. Az elsõk között voltunk az országban, a német REHAU profilrendszer és technológia felhasználói között. Az elmúlt évek gyártási tapasztalatainak és fejlesztéseinek eredménye folyamatosan növekvõ gyártási kapacitásunk, mellyel ez évben mintegy 8000 db nyílászáró elkészítését tervezzük.

Gépeink Németországból származnak, melyeket a gyártási kapacitás növelése és az egyre magasabb minõségi követelmények kielégítése érdekében folyamatosan fejlesztünk. Fennállásunk óta cégünk irányelve az elért magas minõségi színvonal megtartása /versenyképes áron/. Ezt biztosítják a felhasznált alapanyagok tulajdonságai is.
 
A PROFIL

40 év kutatás és fejlesztés eredménye a Thermo Design típusú REHAU profilcsalád, melynek kiváló tulajdonságai a legkiválóbb ablakprofilok közé emelik.

  • Az üvegvastagság a kívánt hõ és hangszigetelési elõírásoknak megfelelõen választható meg.
  • A keskeny, karcsú profilok elegáns megjelenést kölcsönöznek az ablaknak.
  • A négykamrás profilfelépítés igen jó hõ- és hangszigetelést biztosít.
  • Színtartó, UV álló, könnyen tisztítható, csekély karbantartás igényû, kiváló tulajdonságú alapanyag.
  • Speciális tömítések a huzat és a csapadék bejutásának megakadályozására.
  • A profil belsejében horganyzott acélmerevítõk helyezhetõk el az igénybevételnek megfelelõen.
  • A vasalati elemek szilárdan rögzítve vannak és sok évig hibátlanul mûködnek.

A vasalatokat, üvegeket, betéteket és az egyéb felhasznált kiegészítõ anyagokat a profil minõségéhez igazodva választottuk meg.

A VÁLASZTÁS LEHETÕSÉGE

Cégünk 2000. novemberétõl gyártja a REHAU termékcsalád új, háromkamrás Basic Design, a négykamrás Thermo Design és az ötkamrás Brillant Design profilrendszerébõl készülõ nyílászárókat. Ezek az újonnan kifejlesztett rendszerek lehetõvé teszik a megrendelõk részére, hogy háromféle árkategória közül választhassanak.

A Basic Design rendszer költségkímélõ alternatíva, mely némileg szerényebb kivitel mellett biztosítja mindazokat a fõbb, elõnyös tulajdonságokat, melyekkel a Thermo Design profil rendelkezik. Egyedüli korlát a Basic Design rendszer felhasználásánál az, hogy kifejezetten normál méretû, esetleg magas és karcsú nyílászárók gyártásához alkalmazható. A Brillant Design rendszer jelenti a mûszaki és hõtechnikai szempontból egyaránt tökéletes választást.
 
A MINÕSÉG

A minõséget nem csak a felhasznált alapanyagok biztosítják. A pontos, precíz rendszeresen ellenõrzött gyártásnak köszönhetõen a termékeink is kiváló minõségûek.

Cégünk 1998. Év januárjában megkapta az ÉMI alkalmassági bizonyítványt, mely igazolja, hogy a nyílászárók megfelelnek a Magyar Szabványnak, valamint az 1999. Februárban megszerzett ISO 9002 minõsítést követõen a nemzetközi elvárásoknak is.

Szolgáltatásunk az ajánlatadástól, a gyártáson át a beépítésig terjed.

Cégünk kizárólag megrendelésre dolgozik, általában 3-6 hetes vállalási határidõvel. Készítünk szögletes és íves nyílászárókat, télikerteket, többféle színben, igény szerinti nyitásmóddal. Termékeink bemutatótermünkben megtekinthetõk.

Keressük azokat a tervezõ, beruházó kivitelezõ partnereket, akikkel a kölcsönösen elõnyös, hosszú távú együttmûködésünk eredményeként hozzájárulhatunk cégük további eredményes tevékenységéhez.

"PROFIL 2000" Műanyag Nyílászáró Gyártó és Értékesítő Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Tüzér utca 77. | Telefon: 06 (88) 578 790 | E-mail: mail@profil2000.hu